ایران تنها یک ملت، یا یک امپراطوری کهنسال نیست، ایران عالمی معنوی است در کانون تاریخ حکمت و ادیان هانری کربن 14 آپریل مصادف است با زادروز تولد مردی که زندگیش را وقف شناخت فرهنگ و اندیشه سرزمینی ساخت که در آن متولد نشده بود ولی عشق به آن وادی شگفت، او را به…
ادامه مطلب
ما،رنج،لذت و معنا
زمانی افلاطون گفت “لذت ،طعمه گناه است” و پس از او ارسطو بر این تاکید کرد که :”هدف خرد نه تضمین لذت که پرهیز از رنج است”. از بدبینی این فضیلت باوران به “لذت طلبی” تا تاریخ حقیقی انباشته از هدونیسم (لذت طلبی) بشر فاصله ای بوده است که فلسفه در طی قرنها کوشیده از…
ادامه مطلب
سر توماس مور – آخرین مرد ایمان
امروز 6 جولای روزی است که سر توماس مور یا به باور کاتولیکها سنت توماس مور زندگی خود را در راه پایداری بر باورهایش از دست داد و به دستور هنری هشتم پادشاه انگلستان گردن زده شد. در باورهایم همیشه اورا مردی یگانه و بزرگ یافته ام و از این رو تصمیم دارم در این…
ادامه مطلب
زمان بیکرانه از منظر فرزانش ایرانی
زمان چیست ؟ و نسبت آن با ذهن چیست؟ چرا مفهوم بی کرانگی، بی زمانی، جاودانگی و زمان ازلی و ابدی با وجود به اندیشه آمدن تا این اندازه دور دست و غیرقابل درک باقی می مانند؟ زمان عینی است و آبژکتیو و یا سوبژکتیو و نسبی؟ اینها سوالهای همیشه فلسفه بوده که از ارسطو…
ادامه مطلب
- 1
- 2
بینش تانترا، زیستن بدون محکوم ساختن زندگی -بخش دوم / آوازهای ساراها
بینش تانترا، زیستن بدون محکوم ساختن زندگی - بخش اول